Gyakran ismételt kérdések

Hogyan adhatok le rendelést?

Válassza ki a szükséges tablettákat, tegye a kosárba, töltse ki a sorokat az elérhetőségekkel a rendelési oldalon, és küldje el a kérelmet.

Milyen típusú gyógyszer a leghatékonyabb?

Az összetétel, az adagolás és a szervezetre gyakorolt hatás időtartama közötti különbségek ellenére az internetes gyógyszertárunkban bemutatott összes generikus gyógyszer 100%-ban hatékony.

A generikumok erekciót okoznak?

Nem. A potencianövelő generikumok kitágítják az ereket a nemi szervekben. Nem okoznak önkényes erekciót, hanem csak javítják a pénisz vérkeringését, ami lehetővé teszi, hogy felgyorsítsa az oktatását az intimitás során. Bármely generikus készítmény használatának hatása egyszeri. Nem befolyásolja a szexuális életet az alkalmazásán kívül.

Az eredetiek modernebb berendezéseken készülnek?

Nem. A generikus gyógyszer, akárcsak az eredeti, minden technológiai és higiéniai szabványnak megfelelően előállított, formalizált gyógyszer. A generikumok kibocsátása a világ minden országában, így Ukrajnában is aktívan részt vesz.

Hol van a garancia arra, hogy nem fognak becsapni, és elküldik a megrendelt terméket?

Sok erőt fektettünk online áruházunk létrehozásába és reklámozásába, hogy ne tévesszük meg a vásárlókat. Sokkal kifizetődőbb becsületesen dolgozni, és állandó nyereséget kapni, mint valakit becsapni és eltűnni. Meghallgatjuk az ügyfelek véleményét, és javítjuk munkánkat.

Mit kell tudnom az előkészületekről?

A készítmények csak szexuális izgalom jelenlétében járulnak hozzá az erekció kialakulásához! Ne vegyen be napi egy tablettánál többet!

Megrendelést adhatok le bizalmasan?

Persze. A rendelés adatait csak a raktárvezető és Ön ismeri. Minden tablettán nincs felirat a csomagoláson, és átlátszatlan csomagolásban küldik. Elvileg, ha óvatos, még a felesége sem ismeri fel, hogy Ön a mi ügyfelünk.

Milyen szoftverek, gélek, kapszulák és popsik különböznek a szokásos adagolási formáktól?

Kellemes ízzel és az erekció nagy sebességű aktiválásával, gyakrabban 15-20 perccel gyorsabban, mint az egyszerű tabletták szedésekor. A szájüregben található számos véredény miatt a lágy, a popsik és más hasonló formák nagyon gyorsan felszívódnak a szisztémás véráramba, és gyorsan fejtik ki farmakológiai hatásukat. Az egyszerű tabletták speciális héjjal rendelkeznek, amely 15-20 perc alatt emésztődik meg. Ez néha előnyös, például ha hosszabb idő után tervezi a szexuális együttlétet. Azt is meg kell jegyezni, hogy a szoftverek és a vételi elv egyéb formái (a kapszulák kivételével) különböző ízesítéssel rendelkeznek a felhasználó kényelme érdekében.